cvijan_1212БЕОГРАД – Посланик Владимир Цвијан тврди да је лидер СНС Александар Вучић „уплашен и нервозан“ због његове кандидатуре, о чему, каже, сведоче напади на њега и његове присталице, али се он неће повући.

Цвијан је новинарима у парламенту рекао да је Вучић протеклих дана искористио медије под својом контролом да напада и њега и његову породицу и све људе које познаје и симпатизере из СНС, који су намеравали да га подрже:

„Претио им је, подмићивао а преко својих медија објављује најгнусније лажи о мени и мојој породици. То показује какав је кад се поплаши и осети угроженим“.

„Данас је такав према мени, ако га не зауставимо ко зна шта ће бити са Србијом“, запитао је Цвијан.

Он је навео и да не жели да демантује то што су медији писали, јер би то значило да се „спушта на ниво Вучића“.

„Замишљао сам да ћемо имати културну кампању, да ћемо моћи да разменимо мишљење, али он се определио да се завуче у мишју рупу и да преко својих медија и чауша блати мене и моју породицу и поручујем му да не удара на моју породицу и људе из странке“ рекао је Цвијан.

Он је подвукао да се неће повући, „посебно не пред Вучићем“.

„Они који су сумњали сада су видели какав је он заиста и какве су његове реакције када се поплаши и осети угроженим и када га истина убоде у срце ако он срца има“, рекао је Цвијан.

Цвијан је упутио и молбу Вучићу да му не напада породицу и додао да би и он „имао много тога да каже“.

„Имао бих и ја много тога да кажем ако би то смели да објавите, али понављаћу па ћете морати да објавите и о њему и његовим сарадницима, о многим незаконитим пословима којима се он и његови сарадници баве. Зато је он нервозан и уплашен“, рекао је Цвијан.

Цвијан је најавио да ће се кандидовати на изборима за председника Срспске напредне странке на изборној скупштини 25. јануара.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Цвијан – Вучић злоупотребљава медије под својом контролом

* Обавезна поља