goran vesicБЕОГРАД – Секретар Привременог већа у Београду Горан Весић највероватније ће бити нови градски менаџер, сазнаје Блиц.

Један од најближих сарадника лидера СНС Александра Вучића и некадашњи функционер ДС Горан Весић после формирања власти у престоници заузеће једну од најважнијих функција у Београду. Према сазнањима овог листа, он ће на месту градског менаџера наследити Александра Бијелића и у наредне четири године бавиће се економским развојем престонице.

„Горан Весић је веома искусан и до сада је успешно обављао све задатке који су му били поверени. Ова функција је на неки начин награда за сав труд који је уложио откако сарађује с Вучићем“, наводи саговорник „Блица“ из СНС.

Информацију да ће бити градски менаџер Весић није желео ни да потврди ни да демантује. Он је годинама био активан на разним функцијама у Београду. Био је одборник у београдској скупштини четири године, као и председник управних одбора ЈКП „Градско зеленило”, ЈКП „Градске пијаце” и ЈП „Ада Циганлија”.

У СНС још нису донели коначну одлуку ко ће бити нови градоначелник, а спекулише се да је најозбиљнији кандидат за ту позицију председник Привременог органа у Београду Синиша Мали. Он је недавно изјавио да ће до 1. априла бити конституисана градска скупштина, као и да ће на тој седници бити изабран председник и секретар београдског парламента. Није, међутим, познато да ли ће напредњаци самостално формирати власт у Београду или ће ући са неким у коалицију.


Извор: Блиц

Оставите коментар

Оставите коментар на Весић нови градски менаџер Београда

* Обавезна поља