OLYMPUS DIGITAL CAMERAКОСОВСКА МИТРОВИЦА – Последња посета првог потпредседника Владе Александра Вучића Грачаници чисто је политичко-пропагандног карактера уз прегршт политичких подвала, обмана и превара овог високог српског званичника упућених Србима на Косову и Метохији.

Лаж коју је први потпредседник Владе изрекао – кад је рекао да између централне Србије и Косова и Метохије постоји административни прелаз, а не класична граница – очевидна је јер је и лаику јасно да се граница на Брњаку и Јарињу између Косова и Метохије и Србије, са наплатом царине, не разликује од границе Србије према Мађарској и Бугарској.

Лаж је и да је на северу Косова и Метохије инвестирано и отворено 200 радних места, када је управо ових дана више од 2000 људи запослених у државним органима добило отказ.

Лаж је и да ће тзв. шиптарска заједница српских општина побољшати живот Срба, јер њена надлежност неће бити већа од Риболовачког савеза општине Зубин Поток или Ловачког савеза општине Лепосавић.

Да подсетимо, Александар Вучић је главни креатор бриселског споразума који представља највећи чин издаје у историји српског народа.

Продаја Косова и Метохије је одрађена уз констатацију да ће грађани Србије живети боље, а да ли жииве боље то знају они сами – подвлачи се у саопштењу ПО ДСС за КиМ које је потписао његов председник мр Ненад Којић.


Извор: Факти

Коментари

Један коментар на Вучићеве лажи у Грачаници

Оставите коментар

Оставите коментар на Вучићеве лажи у Грачаници

* Обавезна поља