mihailo_medenica_01Морам признати да Вучићев рад лопатом превазилази и легендарни Томин стил, али ваљда је и нормално да ученик превазиђе учитеља, мада се Велики вођа специјализовао за укопавање камена темељаца, док је бајчетински „Траволта“ више волео иловачу…

Наиме, зеница ока нашег укопала је још један темељац, предизборно-згодно, за фабрику која ће, како су нагласили: „Ако све буде ишло по плану бити завршена до следећег лета“?!

Ако све буде ишло по плану ја очекујем Монику Белучи у мазном издању на вратима стана много пре тога! Она још не зна за тај план, али ја да обнародим на време, па њена срамота ако се не појави!

Узгред, моле се чланови СНС-а, симпатизери и активисти да донирају камење из бубрега, бешике, простате и где год још имају, јер полако мањка темељаца а кампања је у зениту: облик није битан – важна је величина па се потрудите – Србија не може да чека!

Елем, кад смо код темељаца и некретнина, повела се прича о некретнинама првог међу неједнакима, односно, фамилије Вучић, које према подацима КРИК-а вреде брат-брату милион и сто хиљада евра!

Лаж – вреде много више, јер оно чега нема у папирима, односно, фамозној имовинској карти јесте највреднија Вучићева некретнина коју је стекао за минуле четири године – Србија!

Ако је нешто апослутно његово, не креће се баш никуд, утемељено је у демагогији и стављено под кров илузија јесте управо – Србија!

Ексклузивна локација, двострано оријентисана: спаваће собе гледају ка западу, куниња и купатило ка истоку; погодна за адаптацију сваке врсте (углавном смањење квадратуре); кабловска телевизија (Вулин на крову држи кабл уједно изигравајући и громобран); приватно обезбеђење (млади Небојша из Београда директно се укључује интерфоном у све емисије и беспоговроно верује у грађевинско- левитационо-апостолске могућности власника некретнине) није први власник додуше, али се понаша као да јесте; могућност замене за нешто мање – још један мандат с погледом у будућност, евентуално! Непријатно је колико се добро живи у њој.

Јавити се око три ујутру кад „власник“ креће на посао пошто се двадесет минута пре тога вратио с истог; цена по договору мизерна.

У значајну некретнину поменутог спада и кабинет, тачније, влада, иако их је неколико пута померио аутобусом на свечана заседања по коповима, ливадама и градовима унутрашњости, али су и даље под гаранцијом с обзиром да су занемарљиво мало прешли на министарском путу тако да се по спецификацији произвођача још воде као неотпаковани, малтене!

Трећа, али никако мање вредна некретнина Алек-Те-Неја, духа који ноћу хода градилиштем „Београда на води“ и буди уснуле багере, свакако јесу пензионери, радници и они који би волели да буде једно од та два, а познати су под естрадним именом: технолошки вишкови!

Они се додуше крећу, али у месту, тако да испуњавају услов за упис у катастар непокретности- лаки су за одржавање; не изискују никакво улагање осим (у)лагања; погодни су за адаптацију у викендице (викендом евентуално нешто поједу и раде за надницу); не прокишњавају и није их потребно кречити, осим овлаш фарбања у предизборној кампањи неколико пута и у више боја!

Да закључим, то до чега је дошап КРИК ништа је наспрам овога што нуди ВРИСАК!

Највреднија некретина Александра Вучића је Александар Вучић шатор који је Србију успео да убеди како је заправо средњевековни град који су, разуме се, подигли Немањићи, за шта им је лично обезбедио финансије и учинио да млади Растко не оде трбухом за крухом у бели свет, свечано му отворивши Студеницу да се под именом Сава запосли у струци, на родној груди!


Извор: НСПМ, Недељник

Оставите коментар

Оставите коментар на Вучић и некретнине

* Обавезна поља