vuk jeremic 2БЕОГРАД – Вук Јеремић изјавио на конференцији за новинаре да никада није критиковао некадашњег председника ДС Бориса Тадића и да га неће критиковати ни сада.

Самостални посланик у Скупштини Србије изјавио је да, иако се са некадашњим председником Србије Борисом Тадићем није слагао последњих година његове власти, не жели да одговара на критике које је почасни паредседник ДС изнео на његов рачун пре неколико дана.

Тадић је рекао да је његов министар спољних послова Вук Јеремић своју функцију користио више за личну промоцију и да је Србију посвађао са многим земљама.

„Не бих сада полемисао са Тадићем. Били смо блиски сарадници и до скора смо сарађивали у многим институцијама, али није ни нека тајна да се нисмо увек слагали око свега, нарочито последњих неколико година његове власти“, рекао је Јеремић на конференцији за новинаре на којој је представио Центар за међународну сарадњу и одрживи развој.

Јеремић је истакао да је само радио свој посао и спроводио државну, договорену политику најбоље што је могао. „Нисам нити ћу сада критковати свог тадашњег а сада бившег председника. Када га нисам критиковао тада, сада нема смисла“, закључио је Јеремић.


Извор: Танјуг

Коментари

2 Коментара на Вук Јеремић – Нећу критиковати Тадића

Оставите коментар

Оставите коментар на Вук Јеремић – Нећу критиковати Тадића

* Обавезна поља