jerkov dsБЕОГРАД – Портпарол ДС Александра Јерков позвала је министарку и потпредседницу СНС Зорану Михајловић да објасни због чега њена странка свакодневно тражи изборе.

Јерковљева је упитала због чега СНС већ две године држи грађане Србије у некој врсти опсадног стања, а да ДС врло јасно говори шта то влада и напредњаци не раде добро.

„Уместо тога што се бави ДС-ом, нека министарка објасни због чега њена странка свакодневно тражи изборе, због чега већ две године држи грађене Србије у некој врсти опсадног стања, јер није јасно због чега сви из СНС желе изборе уколико је ова влада најбоља до сада, ако је реконструкција била најуспешнија реконструкција до сада, нека једном буде искрена и каже шта то не раде добро“, рекла је Јерков.

Она је додала да ДС врло јасно говори шта је то што влада и СНС не раде добро.

Јерков је истакла да је срамотан начин на који СНС, овога пута кроз речи министарке, врши притисак на медије у Србији.

„Став ДС је јасан већ годину и по дана, ДС тражи изборе због неспособности владе, због тога што нема ниједан развојни пројекат, што није испунила ниједно обећање које је дала грађанима, што излаз из кризе тражи у смањењу плата, повећању пореза, смањењу пензија и отпуштању људи, што намерава да ове године отпусти 60.000 радника…, то су све разлози због којих ДС тражи изборе“, рекла је Јерков Танјугу.

Михајловићева је раније данас затражила од ДС да се коначно изјасни да ли хоће или неће ванредне парламентарне изборе.

Михајловићева је, поводом написа о излишности избора у дневном листу „Блиц“, рекла да „ДС никако да се договори да ли хоће или неће изборе“:

„То је експонент Демократске странке… ДС нам говори да је све лоше, да ништа не ваља, да расте незапосленост и да се уништава држава“, рекла је Михајловић, иако, како наводи, подаци говоре супротно.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Зашто Зорана свакодневно тражи изборе

* Обавезна поља