Emil_Vlajki_131552846_725922781Срби воле револуције. Након дворских (краљевских) револуција, аутократске „јогурт револуције“, вашингтонске фарсичне „октобарске револуције“ (Коштуница) 2000. године, дошло је време и за „евро-атлантску, бриселску револуцију“.

Овог пута, за разлику од досадашњих револуција, тражи се од читавог народа да се преко избора („демократски“) одрекне свог идентитета.

„Тешке речи“, рекао би неко. Али видевши правац којим Србија иде, те медијско и политичко испирање мозга нације које траје већ више од деценије, постоји висок ступањ вероватности да ће народ, на управо заказаним ванредним парламентарним изборима, то и урадити.

Погледајмо што ће се, у суштини, све десити ако садашња владајућа „бриселска“ тенденција превлада у народу.

– Србија ће се, вољом народа, фактички (а на дужи рок, и неумитно, правно) одрећи Космета;

– Доћи ће до неопходне промене Устава Србије како би се ова чињеница и формално-правно омогућила;

– Отклониће се уставне препреке за улазак у НАТО савез;

– Од Русије ће се направити непријатељ;

– Изгубиће се сва (про)руска тржишта, а привреда ће буквално бити заробљена западним и исламским капиталом;

– Ојачаће се уставно бриселски концепт регионализације; практично ће се дати државотворно висок ступањ аутономије Прешевској долини, Рашкој (Санџаку) и Војводини са (не)сагледивим последицама;

– Република Српска ће бити сведена на карикатуру;

– Србија ће бити изложена уценама држава у региону, а које су већ у ЕУ, у погледу територијалних захтева, избеглица, вере и писма; ако не удовољи њиховим захтевима, те државе могу блокирати Србији пут у Европу.

– Тенденцијски гледано, а ствари у том погледу све више измичу контроли, православље ће у Србији, и на нивоу њених популација, добити крајње озбиљну конкуренцију у неправославним, посебно не-хришћанским, религијама.

Српски народ је у последње две деценије, а у име „људских права“ од Запада био бомбардован, демонизиран, уцењиван, територијално оштећен, а сада се од њега тражи да све то аминује и да се захвали својим џелатима што су се тако понашали према њему. Да ли је „Европа“, чак и кад би се неким чудом једном десила знатно умањеној Србији, са овде неким изнесеним катастрофалним посљедицама по идентитет српског народа, стварно вредна тога?


Извор: НСПМ

Оставите коментар

Оставите коментар на „Viva la Revolucion“

* Обавезна поља